Ledarskapsutbildningar för personlig utveckling och coachande ledarskap.

Utbildningar

Utbildningar för ett agilt och coachande ledarskap

Vi har utbildning inom ledarskap och utveckling för både personer och organisationer i flera steg – från grundutbildning i coachande ledarskap till olika fortsättningsutbildningar. I dagens samhälle behövs flexibilitet och ständig förändring. Vi tänker att utveckling är en pågående process och ett livslångt lärande – där du behöver något nu, men något annat senare. Och då är du välkommen tillbaka till ny och fördjupande kunskap.

Vi har två grundkurser – en kortare och en längre. Coachande ledarskap är en grundkurs i att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre. NLP Business practitioner är den längre grundkursen (där också coachande ledarskap ingår) och som fokuserar både på din personliga och professionella utveckling, kommunikation och förändringsarbete. I påbyggnadsutbildningen NLP Business Master Practitioner tar du nästa steg i din utvecklingsresa, fördjupar kunskapen och får fler verktyg för att leda förändring. Med NLP Trainers training blir du internationellt certifierad tränare inom personlig och professionell utveckling och ledarskap.

Har du frågor om våra utbildningar?

Har du frågor gällande våra utbildningar kan du alltid kontakta oss. Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss till dig inom kort.