Våra ledarskapsutbildningar utvecklar din organisation.

Coachande ledarskap

Lär dig hjälpa andra att hjälpa sig själva

Ikon för steg 1 bland våra utbildningar inom personlig utveckling och ledarskap.

Hur mycket av er organisations potential får ni ut idag? I den mer komplexa och utmanande värld som vi verkar i behöver vi aktivt arbeta för att få ut mer av vår potential, både som individer och som organisationer. Allt för många medarbetare har idag lågt engagemang och för lite möjligheter att göra sitt bästa jobb.

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du lärde dig att coacha människor så att de presterar 10 procent över sin förmåga? Eller tjugo? Genom att hjälpa andra att hitta sina drivkrafter och definiera önskade resultat så hjälper du människor att få ut mer av sin inneboende potential samtidigt som de mår och presterar bättre. Låt oss lära dig hur du gör! På vår succéutbildning Coachande ledarskap får du under tre fullspäckade dagar en möjlighet att träna på ditt coachande ledarskap, bl.a. genom den i svenskt näringsliv brett spridda coachingmodellen NÖHRA Fun, utvecklad av coach2coach. Vi kopplar också självklart på de senaste tankarna om hur man leder framtidens organisationer. Vi lovar att du kommer att lämna kurslokalen med mycket praktisk färdighetsträning och en välfylld verktygslåda som du direkt kan omsätta i din vardag.

Utbildningens upplägg
Utbildningen är tre dagar lång och innehåller korta teoripass kombinerat med mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Du lär dig bland annat:
NÖHRA Fun – coach2coachs modell för framgångsrik coaching.
Coachingens nyckelring – relationens betydelse i samtalet.
Hur du sätter och förmedlar tydliga och attraktiva mål.
De fem nycklarna för effektiva coachingsamtal.
Hur du lyssnar på olika nivåer och tar in det mest väsentliga.
Skillnaden mellan vanliga frågor och frågor som verkligen skapar förändring.
Att gå från att ge er tips och råd till att skapa utveckling.
Hur du skapar resurser för att hantera problem.
Att ta fram resurser för att optimera prestation.
Hur du hjälper en person att börja agera.

I utbildningen ingår också:
NÖHRA Fun – Frågekort som underlättar vid dina coachingtillfällen.
Uppföljning med Knowly – ett digitalt uppföljningsprogram som hjälper dig att integrera dina lärdomar och ytterligare öka möjligheten till kvarstående inlärning.

Vem passar utbildningen för?
Detta är utbildningen för dig som jobbar med utveckling av individer och verksamheter och som vill få de mest effektiva coachingverktygen och förhållningssätten för ditt ledarskap. Den passar dig som är chef, ledare, konsult, projektledare eller agil coach.

Utbildare: Magnus Kull

Kommande utbildningstillfällen Coachande ledarskap

14-16 oktober 2024

7-9 april 2025

Pris
19 500 kr exklusive moms. I priset ingår kursmaterial, fika, lunch, NÖHRA-kortlek samt digital uppföljning via Knowly. Inga förkunskaper krävs.

Kort introduktion till Coachande ledarskap
Film: https://youtu.be/tMoP1Ho48RM