Coachande ledarskap Steg 1

Coachande ledarskap handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre. 

Hur mycket av er organisations potential får ni ut idag? I den mer komplexa och utmanande värld som vi verkar i behöver vi aktivt arbeta för att få ut mer av vår potential, både som individer och som organisationer. Alltför många medarbetare har idag lågt engagemang och för lite möjligheter att göra sitt bästa jobb.

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du lärde dig att coacha människor så att de presterar 10 procent över sin förmåga? Eller tjugo? Genom att hjälpa andra hitta sina drivkrafter och definiera önskade resultat så hjälper du människor att få ut mer av sin inneboende potential samtidigt som de mår och presterar bättre. Lät oss lära dig hur du gör!

På vår succéutbildning Coachande ledarskap får du under tre fullspäckade dagar en möjlighet att träna på ditt coachande ledarskap, bl.a. genom den i svenskt näringsliv brett spridda coachingmodellen NÖHRA Fun, utvecklad av coach2coach. Vi kopplar också självklart på de senaste tankarna om hur man leder framtidens organisationer. Vi lovar att du kommer att lämna kurslokalen med mycket praktisk färdighetsträning och en välfylld verktygslåda som du direkt kan omsätta i din vardag.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är tre dagar lång och innehåller korta teoripass kombinerat med mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Du  lär dig bland annat:

• NÖHRA Fun – coach2coachs modell för framgångsrik coaching.
• Coachingens nyckelring – relationens betydelse i
samtalet.
• Hur du sätter och förmedlar tydliga och attraktiva mål.
• De fem nycklarna för effektiva coachingsamtal.
• Hur du lyssnar på olika nivåer och tar in det mest
väsentliga.
• Skillnaden mellan vanliga frågor och frågor som
verkligen skapar förändring.
• Att gå från att ge tips och råd till att skapa
utveckling.
• Hur du skapar resurser för att hantera problem.
• Att ta fram resurser för att optimera prestation.
• Hur du hjälper en person att börja agera.

I utbildningen ingår också:
• NÖHRA Fun-frågekort som underlättar vid dina coachingtillfällen.
• Uppföljning med Knowly- ett digitalt uppföljningsprogram som hjälper dig att integrera dina lärdomar och ytterligare ökar möjligheten till kvarstående inlärning.

 

 

 

 

Coachande ledarskap är för dig som:

Detta är utbildningen för dig som jobbar med utveckling av individer och verksamheter och som vill få de mest effektiva coachingverktygen och förhållningssätten för ditt ledarskap. Den passar dig som är chef, ledare, konsult, projektledare eller agil coach.

Utbildare

Magnus Kull.

Kommande utbildningstillfällen Coachande ledarskap:

(Tillfällena genomförs om nödvändigt med restriktioner*, se nedan)

-17-19 oktober 2022

* Om nödvändigt genomförs samtliga tillfällen med följande restriktioner: Färre deltagare för att möjliggöra god distans mellan deltagare,  den som har symptom måste lämna utbildningen, extra rengöring av ytor samt anpassad lunch/fika. Skulle antalet deltagare vara fortsatt begränsat erbjuds plats utifrån anmälningsdatum.

Pris: 17 450:- exklusive moms. I priset ingår kursmaterial, fika, lunch, NÖHRA-kortlek samt digital uppföljning via Knowly. Inga förkunskaper krävs.

Dela:


 

Vad säger våra deltagare om Coachande ledarskap?

”Tack för en jättebra utbildning och ett mycket proffsigt arrangemang, med allt från förberedelse inför, utbildningen i sig med all er kunskap och energi, material och er uppföljning efteråt via Knowly.

Anna Lindh, verksamhetsutvecklare, Region Norrbotten

”Det är sällan man går ifrån en utbildning som gör att man omedelbart vill börja prova nya sätt att tänka och göra saker. En kurs utöver det vanliga!

Erik Ahlström, E- commerce director, Mathem Sverige AB

”Inspirerande, intensiva, grymma och erfarna utbildare som lägger fokus på att ge konkreta verktyg för att hjälpa andra till självhjälp.”

Darryl McCormack, Samskapare på Samskapa AB’