Coachande ledarskap Steg 1

Coachande ledarskap handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre. Genom att hjälpa andra hitta drivkrafter och att definiera önskade resultat så hjälper du människor att få ut mer av sin inneboende potential. På vår utbildning Coachande ledarskap kommer du att få ta del av, och träna på de attityder, modeller och verktyg som de mest framgångsrika coacherna använder sig av dagligen.

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du lärde dig att coacha människor så att de presterar tio procent över sin förmåga? Eller tjugo? Sanningen är att du, dina medarbetare – och alla andra – rymmer förmågor som ni själva inte har en aning om. Förmågor som du kan lära dig plocka fram och som kan få er att kommunicera med färre missförstånd,fokusera på tydliga mål, övervinna problem och öka er effektivitet.

Utbildningens upplägg

För oss är det viktigt att Coachande ledarskap inte bara blir ett lyft för stunden utan att den verkligen skapar resultat i ditt liv. Därför innehåller den korta teoripass och mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Utbildningen är tre dagar lång och du lär dig bland annat:

• NÖHRA Fun – coach2coach´s modell för framgångsrik coaching.
• Coachingens nyckelring – relationens betydelse i
samtalet.
• Hur du sätter och förmedlar tydliga och attraktiva mål.
• De fem nycklarna för effektiva coachingsamtal.
• Hur du lyssnar på olika nivåer och tar in det mest
väsentliga.
• Skillnaden mellan vanliga frågor och frågor som
verkligen skapar förändring.
• Att gå från att ge tips och råd till att skapa
utveckling.
• Hur du skapar resurser för att hantera problem.
• Att ta fram resurser för att optimera prestation.
• Hur du hjälper en person att börja agera.

I utbildningen ingår också:
• Ett digitalt uppföljningsprogram via Knowly. Ett digitalt uppföljningsstöd som stöd för din fortsatta
träning.
• Frågekort med NÖHRA Fun- modellen som underlättar vid dina coachingtillfällen.

 

Coachande ledarskap är för dig som:

Detta är utbildningen för dig som är chef, ledare, konsult, projektledare, tränare eller lärare och som vill få de mest effektiva coachingverktygen och förhållningssätten för ditt ledarskap. Kort sagt för dig som jobbar med utveckling av individer och verksamheter.

Utbildare

Kjell Enhager och Magnus Kull

Kommande utbildningstillfällen Coachande ledarskap:

(Tillfällena genomförs om nödvändigt med restriktioner*, se nedan)

- 25-27 maj 2021 (OBS! INSTÄLLD p.g.a. Covid-19)

- 6-8 september 2021 FULLBOKAD!

Nya tillfällen för Coachande ledarskap kommer under maj månad. Kontakta oss om du vill stå på väntelista till 6-8 september eller är intresserad av att bli meddelad de nya datumen när de kommer.

* Om nödvändigt genomförs samtliga tillfällen med följande restriktioner: Färre deltagare för att möjliggöra god distans mellan deltagare, temperaturscanning på samtliga deltagare varje morgon, den som har symptom måste lämna omgående, extra rengöring av ytor samt anpassad lunch/fika. Skulle antalet deltagare vara fortsatt begränsat erbjuds plats utifrån anmälningsdatum.

Pris: 17 450:- exklusive moms. I priset ingår kursmaterial, fika och lunch. Inga förkunskaper krävs.

Dela:


 

Vad säger våra deltagare om Coachande ledarskap?

”Tack för en jättebra utbildning och ett mycket proffsigt arrangemang, med allt från förberedelse inför, utbildningen i sig med all er kunskap och energi, material och er uppföljning efteråt via Knowly.

Anna Lindh, verksamhetsutvecklare, Region Norrbotten

”Det är sällan man går ifrån en utbildning som gör att man omedelbart vill börja prova nya sätt att tänka och göra saker. En kurs utöver det vanliga!

Erik Ahlström, E- commerce director, Mathem Sverige AB

”Inspirerande, intensiva, grymma och erfarna utbildare som lägger fokus på att ge konkreta verktyg för att hjälpa andra till självhjälp.”

Darryl McCormack, Samskapare på Samskapa AB’