Boka ledarskapsutbildning och utbildning i NLP hos Coach2coach

Köpvillkor

Köpvillkor vid bokning av utbildning hos Coach2coach

Köpvillkor för digitala webbinarier via Magnet
Villkor vid köp av biljetter

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När bokning har skett är kunden därför bunden sitt köp. Detta gäller även om evenemanget betalas via faktura och har ägt rum innan fakturan haft sitt förfallodatum. Köpt biljett återlöses ej. Vi erbjuder ej ombokning eller återbetalning. Vid eventuell avbokning återbetalas ej biljettens pris.

Vi ansvarar inte för tekniska störningar som uppstår vid köp, och som kan påverka funktionaliteten eller tillgängligheten. Vi ansvarar inte heller för eventuell data som går förlorad på grund av sådana störningar.

Information om respektive evenemang, möjliga val och priser samt betalsätt för respektive evenemang som gäller för ditt köp framgår i samband med att du genomför ditt köp. Innan du trycker på köp-knappen ber vi dig att noga kontrollera att uppgifterna om ditt förestående köp stämmer. Vid köp är du skyldig att uppge namn, ev. organisation, adress, e-postadress och mobiltelefonnummer.

Leverans av biljetter/anslutningslänk

När du har genomfört en bokning skickas ett bekräftelsemejl med information med instruktioner hur du ansluter till evenemanget. Vänligen observera att det kan ta upp emot 5-10 minuter att få bekräftelsemailet efter att du genomfört ditt köpbiljettlänk till den e-postadress du uppgav i kassan.

Om du inte har mottagit bekräftelsemejlet efter genomfört köp ber vi dig att i första hand att kontrollera ditt mailkontos skräppost-mapp eller andra undermappar. Om du ändå misstänker att du inte fått dina biljetter ber vi dig kontakta info@coach2coach.se så hjälper vi dig snarastmöjligt.

Samtliga priser anges i SEK (svenska kronor) inklusive moms. Moms är 6% eller 25%.

Ångerrätt

Bokade och bekräftade biljetter kan inte avbokas eller ombokas. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

Betalning med Payson

Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se