Vi svarar på frågor om ledarskap, personlig utveckling och NLP.

Vanliga frågor

FAQ

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna vi får, så att du lättare och snabbare kan få svar på det du undrar över. Hittar du inte svaret du söker är du varmt välkommen att kontakta oss.

Går det att dela upp betalningen?

Ja, vi erbjuder möjligheten att kostnadsfritt dela upp betalningen på förfrågan. Det som gäller är att anmälningsavgiften alltid betalas vid anmälan (med 20 dagars förfallodatum). Sedan kan beloppet delas upp efter antingen per utbildningsmodul eller i färre delbetalningar. Kravet är att 20 % av utbildningen (utöver anmälningsavgiften) skall vara betald 30 dagar före utbildningens början och att den skall vara betald i sin helhet 30 dagar före sista modulens början.

Vad är det för skillnad på NLP Business Practitioner 14 dagar och NLP Business Practitioner 17
dagar?

NLP Business 17 dagar är uppdelad i 6 moduler. Den första modulen är Coachande ledarskap (3 dagar) som också erbjuds som fristående utbildning. NLP Business 14 dagar är för de som gått Coachande ledarskap som fristående utbildning och som sedan valt att gå vidare med en hel NLP Business Practitioner.

Kan man gå enstaka moduler på NLP Business Practitioner 17 dagar?

Nej, den enda modulen som man kan gå separat är Coachande ledarskap. Alla andra moduler är del av det längre programmet.

Vad är NLP?

Se fliken under metoder.

När kommer Framtidens Entreprenörer att köras igen?

Vi vet inte när FE kommer att erbjudas igen, maila ditt intresse till info@coach2coach.se vi kontaktar dig så snart vi har bestämt en ny kursstart.

Måste man vara ledare för att gå era utbildningar?

Nej, många av våra kunder är ledare men det är också många konsulter, projektledare och HR – specialister som går utbildningar hos oss.

Hur gör jag om jag missar en modul eller en enskild dag på min utbildning?

Förutsatt att vi planerar att genomföra utbildningen vid ett ytterligare tillfälle finns chans att vid detta tillfälle ta igen missade dagar/moduler. Detta sker mot en ombokningsavgift på 750:- exkl. moms per dag. Detta gäller endast för 6 dagar eller färre. Ansvaret för att anmäla sig till dessa ombokningsdagar minst 20 dagar innan de genomförs ligger på kunden själv.

Vad krävs för att jag ska få ett NLP Business Practitioner certifikat?

Vår certifierande organisation INLPTA kräver att man är närvarande på 16 av de 17 dagarna. Utöver närvaron så ska man ha genomfört och fått godkänt på de obligatoriska uppgifter som hör samman med varje modul. Man ska också ha uppvisat ett etiskt förhållande till användandet av NLP och dess verktyg.