Vi samarbetar med ett flertal aktörer för att utveckla ditt ledarskap och coachningförmåga.

Partners

Våra partners

INLPTA
INLPTA är en världsomspännande organisation som arbetar för att upprätthålla hög etik, kvalitet och professionalism inom NLP-utbildning. Ett INLPTA-certifikat är ett internationellt erkänt bevis på förstklassiga kunskaper och färdigheter.

Mer info på www.inlpta.se

Coach2coach Partnerskapsprogram
Utifrån vår vision, att bidra till att svenskt näringsliv fortsätter vara världsledande, samarbetar vi med ett antal av våra kursdeltagare som jobbar i samma anda. Under 2023 är det Matilda Albertsson, Kim Berghäll, Richard Fredriksson, Peter Moström, Pia Östlund och Thomas Viksberg som är med i partnerskapsprogrammet.

Kontakta Magnus Kull för mer information, magnus@coach2coach.se

Sjöfartshuset
Coach2coach genomför det mesta av utbildningen på Sjöfartshuset, Gamla Stan i Stockholm, vilket ger oss både en unik miljö och suverän service.

Mer info på www.sjofartshuset.se

Ekskäret Klustret
Coach2coach är medlem i Ekskäret Klustret, ett samarbetsrum i centrala Stockholm som samlar och stödjer entreprenörer och förändringsmakare som arbetar på olika sätt med individer, organisationer och samhälle – mot en gemensam vision om ett mer medvetet och hållbart samhälle.

Mer info på www.ekskaret.se

Designstudion And Yellow
And Yellow arbetar för att skapa starka visuella varumärken och designlösningar. Företaget började med tanken att designers med olika bakgrund och kompetens kompletterar varandra och blir bättre tillsammans.

Mer info på http://andyellow.se

Dilts Strategy group
Dilts Strategy Group är ett konsult-, coachnings- och utbildningsföretag med ett globalt nätverk av konsulter i mer än tjugofem länder. Grundades av Robert Dilts och hans bror, John Dilts. Syftet med Dilts strategigrupp (DSG) är att samla beprövade affärsmetoder och strategier genom Success Factor Modeling™-processen

Mer info på  http://diltsstrategygroup.com/DSG/DSG.html.