Utbildare

Magnus Kull 

Magnus Kull är Sveriges mest erfarna utbildare inom NLP och en av Skandinaviens få NLP Master Trainers. Som utbildare är Magnus Kull  mycket uppskattad för sitt breda kunnande, sin tydliga struktur och sitt varma sätt.

Han arbetar också som aktiv ledarutvecklare och och VD-coach åt ledare i såväl mindre som börsnoterade företag med fokus på transformerande ledarskap. Som upphovsman till NÖHRA-modellen visar Magnus Kull sin styrka att hela tiden ligga i framkant och utveckla NLP. Han har skrivit boken: NÖHRA tillsammans med Kjell Enhager samt boken: Varför växer gräset tillsammans med Klas Hallberg som sålt över 125 000 exemplar.

Magnus Kull startade verksamheten 1996 och har sedan fortsatt bygga upp NLP i Sverige. Han har sedan tidigare en bakgrund som doktorand i pedagogik vid Göteborgs universitet med inriktning på utveckling, kommunikation och motivation.

Kjell Enhager

Kjell genomför tillsammans med Magnus Kull vår enormt uppskattade grundutbildning i Coachande Ledarskap.

Kjell Enhager är en av Sveriges mest anlitade coacher och föreläsare. Under tjugofem års tid har han coachat många av världens främsta idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och företagsledare. Han har bland annat arbetat med det framgångsrika svenska damlandslaget i golf, liksom med världsnamn inom tennis, ridsport, skidor och äventyr.

Inom näringslivet har Kjell Enhager arbetat med ledningsgrupper och medarbetare på ett hundratal företag, och med kulturella organisationer som Göteborgsoperan.

Som en av de populäraste sommarpratarna 2015 fick Kjell även möjligheten att vara Vintervärd.

Att möta Kjell Enhager i utbildning eller coachning innebär en unik möjlighet att tänja gränserna för sin egen förmåga.

Sommarprat Kjell Enhager 2015 – Lyssna här!

Sommarprat Kjell Enhager vinter 2015 – Lyssna här!

Du kan läsa mer om Kjell på hans hemsida: www.enhager.com

Om Robert Dilts

Robert Dilts anses vara den utövare förutom grundarna (Bandler & Grinder) som bidragit mest till NLP sedan dess start. Han var i princip med och utvecklade NLP från början och har arbetat med det heltid i snart 40 år. Förutom att driva NLP University reser Robert Dilts världen över för att utbilda och jobba med NLP. Han har skrivit över 20 böcker och bidragit med många NLP modeller som Förändringsnivåer och Disneystrategin.

Läs mer om Robert på hans hemsida här http://www.nlpu.com/NLPU.html

Om Shelle Rose Charvet

Shelle Rose Charvet är en internationell experten på påverkan och övertalning. Hon är certifierad tränare för NLP och författaren till den internationella bästsäljaren Words That Change Minds and The Customer Is Bothering Me. Hon hjälper organisationer i Europa, Asien och Nordamerika att förstå, förutsäga och påverka sina kunders beteende.

 

Läs mer om Shelle på hennes hemsida här https://www.successtrategies.com