Vi erbjuder inspelade webbinarier i ledarskap med Magnus Kull.

Inspelade webbinarier

Se våra inspelade webbinarier

Vill du veta mer om ledarskap och utveckling för organisationer och individer, men har svårt att hitta tid för en hel utbildning? Här hittar du inspelade kostnadsfria webbinarier, som du kan titta på när du vill. 

Magnus Kull och David JP Philips diskuterar tillstånd och glädje tillsammans den 20 mars

Du kommer få träffa David JP Phillips, författare till i dag Sveriges mest säljande bok inom personlig utveckling och Magnus Kull – NLP-legenden som tillsammans med Kjell Enhager grundat Sveriges största kursprogram inom ämnet.

Tillsammans kommer de att ge dig nycklarna som på riktigt skapar äkta glädje!

Timmen inleds med 30 minuter digital föreläsning av David där rökmaskin och discoljus utlovas; följt av 30 minuter diskussion mellan Magnus och David där de delar sina främsta erfarenheter av att skapa grundglädje, reducera nedstämdhet och maxa energin!


1. Introduktion till NLP Business Practitioner

Är du nyfiken på hur NLP kan hjälpa dig att må och prestera ännu bättre, både privat och professionellt?

I höst startar coach2coach trettiofemte NLP Business Practitioner. I det här webbinariet får du en överblick av hela utbildningen och smakprov på nya spännande modeller och tekniker som ingår i en NLP Practitioner-utbildning. Samtidigt vill vi visa hur du får en möjlighet att ta din affärsmässiga, professionella och personliga utveckling till nästa nivå, allt detta tillsammans med andra likasinnade NLP-intresserade i sann coach2coach anda.

NLP Master Trainer Magnus Kull leder webbinariet och är också kursledare på utbildningen. Du har förstås också möjlighet att ställa frågor till honom. Magnus kommer att gå igenom:

Nyckeln till självledarskap.
Hur du enkelt kan ta reda på vilken typ av förändring som kommer att göra skillnad.
Höra exempel på vad NLP inneburit i vardagen för tidigare deltagare.
Upplägget på NLP Business Practitionerutbildningen.

Till webbinariet

Bilden visar Magnus Kull med mycket saker i huvudet. Det är också agendan för dagens webbinarium som handlar om Framtidens ledarskap- NLP Business Practitioner. På agendan står ! Varför är NLP så viktigt. 2. Vad är NLP? # Coach2coach upplägg på NLP-utbildning. 4. Exempel på NLP verktyg. 5. Frågor och svar.

2. Introduktion till Coachande ledarskap

Magnus Kull från coach2coach berättar om varför det är viktigt med ett coachande ledarskap, vad det är och vad du får lära dig på utbildningen. Han beskriver hur du utbildningen är upplagd och vilka effekter du kan vänta dig. 10 minuter långt.

Se vår introduktionsfilm till det coachande ledarskapet

3. Skapa effektfulla team genom Aristoteles modellen.

Lär dig Googles hemliga recept med 5 framgångsfaktorer för team
Är du nyfiken på moderna metoder för att få team mer effektfulla?

Mycket av det som lärs ut idag gällande grupper och team bygger faktiskt på modeller som är över 50 år gamla. Det vill ändra på! Vi behöver nya kraftfulla metoder för att hantera den komplexa och snabbföränderliga värld vi lever i.

Summeringsbilder Google Aristoteles Webbinar coach2coachLadda ner
Bekanta dig med aristoteles modellen genom inspelat webbinarium

4. Hur ändrar man på en organisations mindset? – Del 1.

Mindset är idag ett buzzword som använd i flera sammanhang. I det här inspelade webbinariet får du en introduktion till varför det är så viktigt att jobba med mindset samt vad mondset är. Denna del är 22 minuter lång.

Se video hur du kan arbeta för att ändra en organisations mindset.

5. Hur ändrar man på en organisations mindset? – Del 2.

Här går Magnus Kull från coach2coach igenom en process på sex steg för att ändra på ett mindset. Du får också höra konkreta exempel på förändringar samt tankar om verktyg. 26 minuter långt.

Del 2. Ändra en organisations mindset.

6. NLP

Om du är nyfiken på NLPs historia så får du på 8 minuter veta bakgrunden samt höra inom vilka områden de har utvecklats genom åren.

Lär dig mer om NLPs historia.