Om oss

Vår ambition är att fortsätta vara marknadsledande som utbildningsföretag och fortsätta utveckla modeller som används världen över. Vi ser vår roll som medarrangörer på den utvecklingsresa som människor och organisationer behöver göra för att klara framtidens utmaningar.

Verksamheten startades 1996 av Magnus Kull är idag Skandinaviens ledande utbildningsbolag inom NLP & ledarskap. Under åren har vi utbildar tusentals chefer, medarbetare och konsulter samt även många av våra kollegor i branschen. Vi har också tagit fram modeller för ledarskap, bl.a. NÖHRA-modellen, som används globalt. Vi har ett intensivt samarbete med några av Sveriges bästa föreläsare; Kjell Enhager och Klas Hallberg samt tar regelbundet hit världsnamn inom NLP.

Självklart kombinerar vi en härlig utbildningsmiljö på plats med digitala hjälpmedel för att utbildningen inte bara ska bli ett lyft för stunden utan istället kunna göra en avgörande skillnad i ditt liv. På de flesta av våra utbildningar samarbetar vi med Sjöfartshusets konferens som erbjuder exklusiva lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan med ett grymt bra kök!

Välkommen till oss på Coach2coach!