Program för Managementkonsulter

Är du redo att lyfta ditt ledarskap till nya höjder och skapa en varaktig inverkan som managementkonsult? Vårt toppmoderna ettåriga program, är skräddarsytt för att transformera din karriär genom att stärka din personliga, professionella och affärsmässiga utveckling.

Programmet är utformad för att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att utveckla din karriär som managementkonsult.

På programmet har fokus att ge dig följande:

 1. Personlig utveckling: Hur du kan förbättra din självkänsla, dina kommunikationsförmågor och ditt ledarskap.
 2. Professionell utveckling: Hur du kan förbättra dina konsultfärdigheter, din rådgivningsförmåga och din affärsmässiga kunskap.
 3. Affärsmässig utveckling: Hur du kan förstå och analysera affärsverksamheter, utveckla affärsstrategier och implementera förändringsprojekt.

Upplägg

Programmet bygger på att du tar fram och jobbar med din utvecklingsplan. Vi kommer träffas fysiskt där du både får generell kompetensutveckling inom managementkonsulting samt stöd i egna viktiga frågor. Utöver det har du möjlighet att få individuell coaching samt peer-peer stöd. Processen ser ut så här:

Digital träff»Göra uppgift»Fysisk träff»Upp-följning»Digital träff

Programmets höjdpunkter:

Fysiska träffar (4 st)

 • Intensiva workshopar: Upptäck djupgående ämnen genom hands-on workshoppar ledda av erfarna branschexperter. Nätverka med dina kollegor och skapa starka kopplingar för livslångt lärande och stöd
 • Personlig coaching: Varje deltagare kommer att ha tillgång till individuell coachning för att fokusera på personlig tillväxt och övervinna specifika utmaningar.
 • Inspiration: Lyssna på framstående ledare och konsulter som delar med sig av sina framgångshistorier och ger insikter om branschens framtid.

Digitala träffar (6 st)

 • Virtuella mästarklasser: Delta i interaktiva digitala mästarklasser där du får tillgång till de senaste trenderna och bästa praxis inom managementkonsultation, oavsett var du befinner dig i världen.
 • Peer-to-peer diskussioner: Engagera dig i meningsfulla diskussioner med dina kollegor genom digitala forum och skapa en plattform för kunskapsutbyte och samarbete.
 • Flexibel tillgänglighet: Anpassa din inlärning efter ditt schema med inspelade sessioner och digitala resurser som finns tillgängliga när det passar dig bäst

Varför vårt program?

 • Individuellt anpassad utveckling: Vi förstår att varje managementkonsult är unik. Vårt program anpassas efter dina specifika behov och mål för att säkerställa maximal framgång.
 • Experthandledning: Du kommer att dra nytta av handledning av Magnus Kulls expertis där han delar med sig av praktiska insikter och beprövade strategier.
 • Strategiskt nätverkande: Skapa långsiktiga affärsrelationer genom vårt exklusiva nätverk av managementkonsulter. Du kommer att ha möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter med likasinnade från olika sektorer.
 • Mångsidig kompetensutveckling: Vårt program omfattar en omfattande utbildning som inkluderar din personliga, professionell och affärsmässiga utveckling som ger dig det du behöver för att bli en komplett och framstående managementkonsult.
 • Real world tillämpning: Vi fokuserar inte bara på teori utan ger dig verktyg och metoder som du omedelbart kan tillämpa i din dagliga verksamhet. Detta leder till konkreta resultat och affärsmässig tillväxt.

Vårt ettåriga program för managementkonsulter är den ultimata investeringen för dig som strävar efter att vara en ledande kraft inom branschen. Gör dig redo att bli en expert inom ditt område och ta ditt företag till nya höjder. Anmäl dig nu och låt oss tillsammans forma en framgångsrik framtid för din karriär

Vad kommer programmet leda till:

 1. Personlig, professionell och affärsmässig utveckling: Programmet är unikt med att ta med alla tre avgörande perspektiv för en managementkonsult. Vi vill hjälpa dig ”må bättre, gå bättre och få det bättre”.
 2. Resultatdriven karriärtillväxt: Detta program kommer att fungera som en katalysator för din karriärtillväxt, vilket resulterar i ökad kompetens och bättre prestationer i deras yrkesliv som managementkonsulter.
 3. Ledarskapsutveckling: Genom att träna på moderna kraftfulla metoder stärks dina ledarskapsfärdigheter.
 4. Livslångt lärande: Programmet ger förutsättningar för livslånga lärande, både genom interaktion med andra deltagare och genom möjligheten till fortsatt stöd även efter programmets avslutande.

Är det här för dig?

Programmet är till för konsulter/entreprenörer som säljer tjänster.

 • Du är konsult, entreprenör eller affärscoach och tar betalt för din expertis.
 • Du jobbar med att hjälpa ledare, team och verksamheter utvecklas och nå resultat.
 • Du har jobbat med ett koncept/upplägg över 3 år.
 • Du har idag en omsättning du är nöjd med men som skulle kunna bli bättre.
 • Du har som ambition att lägga ner minst 3 dagar/månad på din utveckling.

Vem får ej vara med?

Programmet är inte för alla. Stämmer något av dessa områden in på dig så är det inte för dig:

 • Du har bestämt dig för att du vill fortsätta jobba på samma sätt som du har idag för att det fungerar tillräckligt bra.
 • Du vill/behöver minimera tid för din egen utveckling till förmån för att leverera tjänster. 
 • Du bestämmer inte själv över din egen professionella utveckling.

Praktisk information

Datum

Fysiska träffar (heldagar, kl 9-17, i centrala Stockholm)

 1. 19 augusti
 2. 11 november
 3. TBA våren 2024
 4. TBA våren 2024

Digitala träffar

 1. 13 september, kl 15-16
 2. 21 oktober, 17-18
 3. 16 december, kl 17-18
 4. TBA våren 2024
 5. TA våren 2024
 6. TBA våren 2024

Fler träffar kommer troligtvis tillkomma för att kunna få in allt vi vill i detta program. Datum för detta kommer så snart vi vet.

Programansvarig

Ansvarig för hela programmet är Magnus Kull, som har den unika kombinationen att vara expert både på att utbilda och vara konsult. Han i över 25 år har utbildat managementkonsulter och vet vad som krävs för du ska ta nästa steg i din karriär. Magnus agerar också själv ledarstöd åt såväl globala börsbolag som mindre startups. Vi räknar också med att du får träffa fler inspirerande branschexperter.

Investering

Investeringen är 85 000:- + moms för hela programmet. Tillkommer gör ev resor och logi.

Om du är redo att ta din karriär som managementkonsult till nästa nivå, ansök om vårt ettåriga program idag!

Ansökan

Är du nyfiken på att veta mer så boka upp ett möte med Magnus Kull på nedan adress.

Ansökningstiden är nu öppen och den gör du till magnus@coach2co2ch.se

Välkommen ombord!

Programmet genomförs på dagtid på Sjöfartshuset Skeppsbron 10 i Stockholm.

Köpvillkor
Integritetspolicy