Välkomna till en helg för par som vill förbättra sin relation, ta relationen till en ny nivå eller se till att fortsätta ha det bra tillsammans.

Hur bra är er relation idag? Vad gör ni för ett er relation ska bli ännu bättre? Under sina  20 år som utbildare har Magnus Kull stött på många moment där kursdeltagare har uttryckt: ”Den här övningen skulle jag vilja göra med min partner.” Nu har Magnus samlat alla de övningar och verktyg som han har utbildat i under 20 år och som han tror att en relation har nytta av.

Under två intensiva dagar får du och din partner möjlighet att utforska och utveckla er relation i den riktning ni önskar. Du och ni får möjligheter att reflektera över och träna på det som ni behöver för att komma varandra så nära ni vill och kunna ta er dit ni vill.
Dagarna vänder sig till par som har en fungerande relation och som önskar att få det ännu bättre. Den ersätter inte parterapi eller individuell coaching. Dagarna lämpar sig alltså inte till par som har problem och behöver stöd hos en par-expert eller via familjerådgivning.

Kursledare under de två dagarna är Magnus Kull, en av Sveriges mest erfarna utbildare inom NLP och coaching. Han arbetar också som processkonsult och coach åt ledare och ledningsgrupper i såväl mindre som börsnoterade företag. Som utbildare är Magnus mycket uppskattade för sitt breda kunnande, sin tydliga struktur och sitt varma sätt. Under de två dagarna kommer ni mestadels att jobba tillsammans i respektive par.