coach2coach ägs och drivs av Kjell Enhager och Magnus Kull och är ett av Skandinaviens ledande företag inom utbildningar i Coachande ledarskap och NLP. Med hjälp av de absolut bästa utbildarna inom fältet vill vi utbilda dig till att bli en ledare i världsklass.

På våra utbildningar inom Coachande ledarskap och NLP för du ta del av Kjell Enhagers och Magnus Kulls samlade unika erfarenhet av att ha:

  • coachat världsnamn inom idrott, näringsliv och kultur till att nå resultat i världsklass.
  • arbetat kontinuerligt med utvecklingsarbeten i såväl större globala företag samt med entreprenörer, kulturorganisationer och idrottare.
  • Utbildat i ledarskap inom Coachande ledarskap  och NLP sedan 1996.

Se en kort film om varför coach2coach finns och vad vi gör här…

Kjell Enhager

kjell
Kjell Enhager är en av Sveriges mest anlitade coacher och föreläsare. Under tjugofem års tid har han coachat många av världens främsta idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och företagsledare. Han har bland annat arbetat med det framgångsrika svenska damlandslaget i golf, liksom med världsnamn inom tennis, ridsport, skidor och äventyr. Inom näringslivet har Kjell Enhager arbetat med ledningsgrupper och medarbetare på ett hundratal företag, och med kulturella organisationer som Göteborgsoperan. Att möta Kjell Enhager i utbildning eller coachning innebär en unik möjlighet att tänja gränserna för sin egen förmåga.

Magnus Kull

magnus
Magnus Kull är en av Sveriges mest erfarna utbildare inom NLP och är en av Skandinaviens få NLP Master Trainers. Han arbetar också som processkonsult och coach åt ledare och ledningsgrupper i såväl mindre som börsnoterade företag. Som upphovsman till NÖHRA-modellen visar Magnus Kull sin styrka att hela tiden ligga i framkant och utveckla NLP. Han har också skrivit böcker som sålt över 125 000 exemplar. Som utbildare är Magnus Kull en mycket uppskattade för sitt breda kunnande, sin tydliga struktur och sitt varma sätt.