STEG 1: Exempel utbildning | 29 000 kr

Ta nästa steg mot din framtid – som du vill ha den. Som Master Practitioner får du mer djupgående kunskaper och färdigheter. Du får tillgång till ett antal nya tekniker och modeller för att uppnå förändring på djupet.

”Mastery is the ability to effect change in others by changing yourself ”
John Grinder

INLPTA NLP Master Practitioner
NLP Master Practitioner är steg 2 inom NLP. På den här nivån av NLP förfinar du dina färdigheter, fördjupar din kunskap och utvecklar ytterligare din kommunikationsförmåga. Du kommer att få effekter i både ditt eget ledarskap och för den omgivning du verkar i.

Vare sig du är coach, specialist, linjechef, VD, projektledare så kommer du att få vara ännu tydligare, mer stringent och ha en ökad förståelse för hur andra människor tänker och agerar. Det kommer att ge dig frihet att kunna hantera olika situationer enklare och effektivare.

Kursupplägg
Vår INLPTA NLP Master Practitioner är 16 dagar lång, uppdelad på sex tillfällen.Med vårt modulupplägg får du möjlighet att steg för steg stärka din kompetens. Du hinner både djupdyka i ett område och få tid till att integrera det i din egen vardag.


Bokningsförfrågan

Kort information angående bokningsavgiften m.m.

Namn

E-post

Telefonnummer

Företag

Adress

Ort

Postnummer