Vad vill vi människor i allmänhet, egentligen? Vi vill må bra.
Vad vill företag i allmänhet, egentligen? De vill gå bra.
Alltså vill vi på coach2coach hjälpa människor och företag
att må bra för att gå bra. Hur svårt kan det vara?

coach2coach bidrar främst genom att erbjuda moderna utbildningsprogram i coachande ledarskap, NLP business och Success Factor Modeling. Vi vill utbilda ledare i världsklass som är redo att leda sig själva, sitt team och sin organisation in i framtiden.

Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och ligga i framkant gällande innehåll och upplägg. Vår ambition är att fortsätta ha ett högsta renommé på marknaden och fortsätta vara en av Sveriges ledande utbildningsföretag för framtidens medarbetare. Vi tar också regelbundet hit världsnamn inom såväl NLP som agilt ledarskap för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa.

Vår roll är också att utveckla modeller och verktyg som andra kan ta del av, som t ex NÖHRA modellen, en modell som används inom stora delar av näringslivet idag.

Verksamheten startade 1996 och vi har genom åren varit pionjärer i Skandinavien inom områdena coaching och NLP. coach2coach utbildningar kännetecknas av hög energi, inlärningsglädje, trygg atmosfär för att maximera lärande, stor professionalism och med fokus på övningar och träning för att integrera nya kunskaper. Som deltagare på våra utbildningar kommer du garanterat att få lära dig saker du inte kände till och som du direkt kan applicera på dig själv och dina medarbetare i vardagen för att skapa mer effektfulla resultat.

Som sagt- se till att må bra för att gå bra!